April actie: Uitbesteden HR-taken

Op 17 april verschijnt de nieuwe IntermediairPW special: Uitbesteden van HR-taken. Samen met het logo op de themapagina op IntermediairPW.nl, is dit het beste umfeld voor uw bedrijf om zich te profileren onder 20.000 HR professionals.

Als u voor 4 april reageert krijgt u maar liefst 70% korting op de reguliere prijzen.


Product
IntermediairPW 1/1 Full Colour Advertentie
Logo op de themapagina (heel 2012) op IntermediairPW.nl
Totale prijs
ACTIE PRIJS

Normaal tarief
€ 4.267
€ 750 +
€ 5.017
€ 1.500De onderwerpen uit de special:

  • Interview Marijke Brunklaus – directeur HR ING. ING heeft bekendgemaakt een kwart van de HR-afdeling te schrappen. Welke taken worden uitbesteed? En hoe gaat zo’n proces in zijn werk?
  • Analyse: welke onderdelen van HR zijn de afgelopen jaren met succes ge-outsourced? En: heeft de Amerikaanse trend van insourcen Nederland al bereikt?
  • Het gevaar van de cloud. Organisaties zetten hun informatie in toenemende mate in een cloud. Zijn de personeelsgegevens veilig op zo’n externe opslag?

Verder in dit nummer: E-learning – Hoe maakt een grote kennisintensieve organisatie als de VUmc elearning tot een succes? (best practice). Bedrijfsgames – Werknemers leren hun bedrijf kennen door middel van een computerspel (Gesproken bedrijf: Securitas).


Actievoorwaarde: Op deze actie is geen bureaukorting van toepassing. Deze actie is alleen voor bedrijven die actief zijn in de outsourcing van HR taken