Nieuw HR advertentie product: Bedrijfspagina op recruitmentbloggers

3 maanden na de succesvolle lancering van de site recruitmentbloggers.nl wordt de site uitgebreid met een directory voor recruitment bedrijven. Bekijk hier de recruitment directory. in de directory kunnen HR professionals en managers informatie vinden over bedrijven die ondersteunende diensten bieden bij het zoeken van personeel, zoals W&S bedrijven, AMC bureaus en Wervingsmedia.

Geïnteresseerde HR professionals en managers komen op de site als zij op zoek zijn naar een bedrijf of één van de blogs over recruitment. Ook worden lezers ook vanuit HRbase en intermediairPW geattendeerd op recruitmentbloggers. De directory zelf is natuurlijk geoptimaliseerd voor zoekmachines en krijgt een mooie postie in de site, zodat uw bedrijfspagina goed wordt gevonden door uw doelgroep.

Als u nu reageert kunt u gebruik maken van ons introductieprijs van €300,- voor uw bedrijfspagina. Heeft uw bedrijf meerdere locaties, dan kunt voor al uw locaties een losse pagina laten aanmaken. Zodat u bij de zoekopdrachten en op de overzichtskaart goed vindbaar bent voor uw doelgroep. U kunt hier direct een bedrijfspagina aanmaken.