IntermediairPW lanceert ehrmbloggers.nl

Vandaag voegt IntermedairPW, onderdeel van VNU media, een nieuwe site aan haar HR-portfolio toe: ehrmbloggers.nl. Op deze blogsite houden experts u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied E-HRM. En natuurlijk voorzien ze deze van relevant commentaar. De site is een dochter van IntermediairPW, het langstlopende HR-vakblad van Nederland.

Bedrijven zijn goed doordrongen van de noodzaak van een deugdelijk E-HRM. Een kwart van de bedrijven werkt momenteel met een volwaardige HR-portal. Maar liefst 95 % van de HR-verantwoordelijken geeft aan dat er een wens is te investeren in E-HRM.*

Uitgever Ronald Buijs van VNUMedia: “Ehrmbloggers.nl biedt HR-professionals een site waar ze op een professionele manier dagelijks op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen E-HRM. Ik ben trots dat wij samen met Raet als partner dit initiatief hebben gelanceerd.” E-hrmbloggers is na recruitmentbloggers.nl de tweede in een reeks nieuwe HR-blogs die VNU Media de komende maanden presenteert. Ieder blogsite zal zich op een apart discipline binnen het HR-werkveld richten.

*Bron: HR Benchmark 2011 van Raet

Beeldmateriaal:

Logo & Screen: (klik op logo voor vergroting)